Vakdomeinen

Hieronder vindt u de voornaamste vakdomeinen waarbinnen Melior Law & Mediation actief is, wat natuurlijk niet wil zeggen dat wij u als cliënt daarbuiten niet kunnen en zullen verder helpen!

Advocatenkantoor Antwerpen. Advocatenkantoor. Bemiddeling. Erkend bemiddelaar. Melior.

Privaat vastgoedrecht

Melior Law & Mediation staat u bij en adviseert u inzake alle facetten van het vastgoedrecht.

Koop-verkoop, huur (zowel woninghuur, handelshuur, als gemeenrechtelijke huurovereenkomsten), bezetting ter bede, constructies zoals erfpacht, opstal, vruchtgebruik… maar ook geschillen en bemiddelingen met bouwactoren (aannemer, architect…), vastgoedmakelaars, syndici, verenigingen van mede-eigenaars of met buren behoren tot onze expertise. U mag vertrouwen op een immer authentieke, daadkrachtige aanpak van uw dossier.

Omgevingsrecht. Advocatenkantoor Antwerpen. Advocatenkantoor. Bemiddeling. Erkend bemiddelaar. Melior.

Omgevingsrecht

Melior Law & Mediation staat u bij en adviseert u bij het bekomen van de nodige vergunningen voor uw vastgoedproject, maar ook om u te verzetten tegen voorgenomen projecten in uw nabije omgeving.

Bouwrecht. Advocatenkantoor Antwerpen. Advocatenkantoor. Bemiddeling. Erkend bemiddelaar. Melior.

Bouwrecht

Melior Law & Mediation heeft een bijzondere expertise in huis wat betreft het bouwrecht en meer in het bijzonder de aansprakelijkheden van bouwactoren zoals aannemer en architect.

Advocatenkantoor Antwerpen. Advocatenkantoor. Bemiddeling. Erkend bemiddelaar. Melior.

Hoe kunnen we jou helpen?

Vertel ons waar we u mee kunnen helpen, waarvoor u advies of begeleiding zoekt, welke juridische knoop u niet ontwart krijgt. Wij zijn er om u te helpen!

Begeleiding bij bouwpathalogie. Advocatenkantoor Antwerpen. Advocatenkantoor. Bemiddeling. Erkend bemiddelaar. Melior.

Begeleiding bij bouwpathalogie

Vanuit de bijzondere expertise die Melior Law & Mediation heeft opgebouwd in het bouwrecht, kunnen wij u effectief en doeltreffend bijstaan bij alle bouwproblemen waar u mee geconfronteerd wordt, wat wij catalogeren onder ‘bouwpathologie’.

Advocatenkantoor Antwerpen. Advocatenkantoor. Bemiddeling. Erkend bemiddelaar. Melior.

Litige

Melior Law & Mediation adviseert en begeleidt u doorheen de procedure als partij en bepaalt samen met u de te volgen strategie, de te nemen maatregelen of de te voeren verdediging. Melior tracht uw belangen steeds adequaat en vastberaden te behartigen terwijl het zorg draagt voor het conflict.

Mede-eigendom. Advocatenkantoor Antwerpen. Advocatenkantoor. Bemiddeling. Erkend bemiddelaar. Melior.

Mede-eigendom

Melior Law & Mediation staat u bij en adviseert u als syndicus en/of VME en/of private eigenaar binnen een VME inzake alle facetten van het mede-eigendomsrecht, gaande van onderlinge geschillen, geschillen met bouwactoren en/of leveranciers,…